Välkommen till Hübsch Vinhandel!

Hübsch Vinhandel AB drivs av Göran och Fredrika Hübsch. Hübsch betyder "snygg" på tyska, och det är precis så vi vill att du ska uppfatta våra viner: stilfulla och opretentiösa oavsett prisklass. Vi importerar viner vi gärna skulle bjuda på hemma hos oss, eller blivit nyfikna på, direkt från utvalda producenter. Vi säljer både via Systembolaget och direkt till HoReCa, dvs. hotell, restaurang och catering.

Hübsch Vinhandel AB

Doktor Abrahams väg 63 168 59 Bromma

+46 072-239 67 55

Göran hoppade av sin tjugoåriga karriär i bankvärlden och sadlade om till Sommelier WSET på Restaurangakademien i Stockholm. Mat- och vinintresset sedan länge, och passionen för i synnerhet södra Frankrike som vinområde, kombinerades med sinnet för affärer och Hübsch Vinhandel AB föddes. Göran är vd, produktansvarig och kontaktperson för HoReCa.

Fredrika har arbetat som copywriter, reklamskribent, i cirka 20 år och delar sitt vinintresse med Göran. Tillsammans har de utforskat södra Frankrike under många år. Efter flera år utomlands i fransktalande länder, och med sin bakgrund inom marknadsföring, kompletterar hon verksamheten.